Oude Tonge

Geen kaart beschikbaar
Haven
Watersportvereniging Oude Tonge 
Adres
Heerendijk 10 / postbus 27 
PC + Plaats
3255 ZG Oude Tonge 
E-mail
Web
Tel.
0187-643050 
Omschrijving
Gezellige knusse jachthaven direct aan het dorpje gelegen.  
Faciliteiten
Speeltuin (vernieuwd in 2009), familiedouche, een babybad, wasserette. Supermarkt, bakker, slager en diverse restaurants zijn op loopafstand van de haven.  
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.5 Sterren)

familie Noordermeer (15-04-2012) 5 Sterren

Ook dit jaar worden de Kaoispeulen weer georganiseerd en de haven in nu alweer versierd met vlaggen en kronen. Deze zijn geschilderd door kinderen van verschillende basisscholen in Oude Tonge.

fam. Noordermeer (04-03-2011) 4 Sterren

Tijdens Koninginnedag worden hier de Kaoispeulen gehouden voor jong en oud rond de haven. Op het Kaaiplein staat een tent waar meestal een voorstelling voor de kleintjes wordt gegeven en speelgoedmarkt waar de iets ouderen hun spullen te koop aanbieden. 's Avonds is het feest in de tent en rustig zal het die avond niet zijn , maar de kinderen slapen dan al als een roos vanwege de speurtocht die in het dorp gehouden is.

van Bekkum (10-05-2010) 4 Sterren

leuk: (klein) speeltuintje voor de kinderen midden in het dorpje liggen mooie vaarroute naar het dorp winkels en restaurants op loopafstand heel spontane en vriendelijke havenmeester minder: geen terrasjes om de haven a la Willemstad, Heusden of Hoorn restaurants zijn vriendelijk maar eenvoudig al met al zeker bovengemiddeld

webbeheer (15-03-2010) 5 Sterren

Ik vind deze haven en speeltuin voor het hele gezin een verademing vanwege de rust en de goede voorzieningen, voor jong en ouder! Kijk eens op de website en laat de kinderen op de jeugdpagina de spelletjes doen. Een aanrader voor de wat mindere dagen!

Geef hier uw tip of mening

Sterren