Urk

Geen kaart beschikbaar
Haven
Haven gemeente Urk 
Adres
Burgemeester Schupperkade 4 
PC + Plaats
8321 EH Urk 
E-mail
Web
Tel.
0527-689970 
Omschrijving
Gemeentelijke jachthaven. 
Faciliteiten

Er is een strand met speeltoestellen gelegen meteen achter de dijk wanneer je aanlegt aan bakboordzijde.

 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Vuurtoren kan worden beklommen, zwembad 't Bun, binnenspeeltuin Balleboe

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.3 Sterren)

Annet (23-07-2013) 1 Sterren

alleen de haven meester was vriendeijk, de rest van het dorp geeft je een onwelkom gevoel, we lagen naast het strandje bij het ijsselmeer, waarook een glijbaan is, echter op dat strandje zaten een stuk of 15 pubers met harde muziek bier te drinken, de flesjes lieten ze liggen, niet echt een omgeving om mijn kleine kinderen te laten spelen.

Marjolein (09-04-2011)

Er zit een ijswinkel direct aan de haven met heerlijk italiaans schepijs , zeker de moeite waard na een pittige rit, ook voor de ouders

Jacques Overwijk (09-03-2011) 5 Sterren

Geweldig gezellig vriendelijke havenmeester en zeker goedkoop

Simone (06-09-2008) 3 Sterren

Leuke plekken om te liggen, iets te weinig voor kinderen in de directe omgeving op wandelafstand. Wij lagen er met minder mooi weer en harde wind. Wel absoluut erg gezellig om te liggen, stukje te wandelen en de vuurtoren te bezoeken. Sanitait, klein maar netjes en schoon (niet onbelangrijk). Twee leuke dagen gehad ondanks het weer.

Nicolette (13-07-2008) 4 Sterren

Grote haven in het oude centrum. Zeer vriendelijke, behulpzame havenmeester. Onze hydrofoor was kapot en hij heeft iemand voor ons geregeld die dat de volgende ochtend heeft opgelost. Leukste plek is direct aan de dijk IJsselmeer (bij binnenkomst direct bakboord), je loopt zo over de dijk het strandje op met speeltoestellen. Goed restaurant.

Geef hier uw tip of mening

Sterren