Kamperland

Geen kaart beschikbaar
Haven
Roompot Marina - Kamperland 
Adres
Mariapolderseweg 1 
PC + Plaats
4493 PH Kamperland 
E-mail
Web
Tel.
0113-374125 
Omschrijving
Moderne jachthaven bij kindvriendelijk bungalow park, een van de seven sisters (voorheen Sofia haven) 
Faciliteiten
Subtropisch zwembad, strand, supermarkt, manege, trampolines, midgetgolf, restaurant, wasserette, jeu-de-boules, speeltuinen, recreatieteam. 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3 Sterren)

Esther Ghijsen (13-08-2018) 2 Sterren

Deze haven was een grote teleurstelling. Sfeerloos, goedkoop en vol wespen. Hoewel het een prachtige plek is met veel mogelijkheden zijn deze niet benut. Winst gaat voor kwaliteit, de restaurantjes zijn uitermate slecht (diepvrieseten). Het enige pluspunt is het zwembad waar je gratis kaartjes voor krijgt.

Jeroen (12-09-2013) 4 Sterren

Ligt in een uithoek, maar wel dicht bij de Roompotsluis dus dicht bij zee. De eerste keer dat we hier kwamen moesten we net nadat we in onze box lagen, de walstroom hadden aangesloten en met een drankje in de kuip zaten van de havenmeester op stel en sprong naar een andere box. Het sanitair vind ik hier persoonlijk niet echt fris. 's Morgens warme broodjes, strand en subtropisch zwembad voor de kinderen maakt wel weer wat goed.

Suzana (23-09-2009) 4 Sterren

Leuke combi van strand en zwembad. Al vind ik het zwembad te klein voor het aantal gasten die in de haven en op de camping kunnen verblijven. Daarom was het in de zomer overvol. Je kan zwembadkaartjes met korting bij de havenmeester kopen. Wel leuke animatie voor kids in de zomer.Er is een goed gevulde supermarkt op de camping en verschillende restaurants. Pizzeria + afhaal in de haven. Ik heb geen ervaring met een verblijf tijdens de herfst en winter maanden.

Mijke van Rijn (11-12-2007) 2 Sterren

Erg groot, massaal en duur. Wel handig om bij slecht weer naar het zwembad te gaan maar dan kan je ook tijdelijk aanmeren. Echt leuk is de steiger aan de overkant bij Neeltje Jans, vlakbij het waterpark ( een echte aanrader). 's Avonds kan je op de kant een kampvuur bouwen. Je kan in de kom ook goed voor anker.

Geef hier uw tip of mening

Sterren