Ouddorp

Geen kaart beschikbaar
Haven
Marina Port Zelande - Ouddorp 
Adres
Kabbelaarsbank 4 
PC + Plaats
3253 ME Ouddorp 
E-mail
Web
Tel.
0111-671920 
Omschrijving
Grote kindvriendelijke haven bij bungalowpark van CenterParcs, een van de seven sisters 
Faciliteiten

Wasserette, speeltuin, subtropisch zwembad, kinderboerderij en bowlingbaan in aangrenzend bungalowpark, recreatieprogramma voor kinderen in hoogseizoen, strand

Entreeprijs zwembad: €12,50 (vanaf 13 jaar) en €8,00 (4-12 jaar). Na 17:00u betaal je de halve prijs.
Tip: Bij de havenmeester is een kortingsbon verkrijgbaar, goed voor 25% korting op de entreeprijs van het subtropisch zwembad.

 
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.4 Sterren)

Jeroen (12-09-2013) 3 Sterren

Veel over gelezen, maar viel tegen. Leuk dat het strand op loopafstand is, maar de haven is ongezellig en massaal, de faciliteiten zeker niet top, en het omringende vakantiepark vergane glorie met bijbehorend nachtelijk rumoer.

Ruby (03-08-2012) 3 Sterren

Mooie hele grote haven,prettig als je een dagje minder goed weer hebt. Je kunt je dan prima op het park vermaken. Door de enorme omvang doet de haven zelf niet erg gezellig aan. En heel èrg jammer dat stroom, drinkwater en douchen niet bij het hoge prijs voor liggeld is inbegrepen.

Caro (27-08-2011) 1 Sterren

Tja; groot groter grootst. Zo druk dat het zwembad niet meer toegankelijk was, kids niet meer roeien maar rondvaren met pk's en er mot is in het washok omdat iemand niet op tijd -volgens inschrijving- de was uit de machine heeft gehaald. Grote haven met dito motorboten en publiek.

lars (08-08-2010) 5 Sterren

ik lig hier al negen jaar met mijn boot. kinderen hebben het hartstikke naar hun zin. maar het is in de tussentijd al vernieuwd, dus er zouden nieuwere foto's op moeten staan..

Suzana (23-09-2009) 5 Sterren

En haven met heel veel faciliteiten omdat Port Zelande deel uit maakt van Center Parcs. Bij de havenmeester kan je een kortingsbon vragen (25%) voor het zwembad. Verder kan je er o.a. midget golfen, bowlen en uit eten in verschillende restaurants. Zelfs bij slecht weer is het op de plaza gezellig en warm. Animatie is er op het park altijd voor de kids, bij de receptie van het park kan je vast een programma krijgen van de lopende week.

Martin (03-09-2008) 3 Sterren

Erg groot. Speeltuintje bij restaurant is ideaal (we konden buiten eten op het terras). Het strand is zo'n 15 minuten lopen en is enoerm groot. We waren hier in het hoogseizoen en het was in de haven zelf een gekrioel van motorbootjes. Subtropisch zwembad is erg prijzig voor havengasten (meen iets van 16 euro pp).

Bert Marien (22-12-2007) 4 Sterren

Mooi uitgerust, maar prijzig. Vlakbij Noordzeestrand en stoomtramhalte. Bungalowpark is wel wat artificieel, maar kinderen kunnen zich er naar hartelust amuseren. Goedkoop zwemmen kan (of kon?) na 17u30.

Geef hier uw tip of mening

Sterren