Geen kaart beschikbaar
Haven
Mosselbank, Ossehoek, Archipel, Stampersplaat, Veermansplaat 
Adres
 
PC + Plaats
 
E-mail
Web
Tel.
 
Omschrijving
Speciaal aangelegde watersporteilanden en aanlegsteigers. 
Faciliteiten
Openbare aanlegplaatsen met strandjes, eenvoudige toiletten en afvalcontainers. 
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.3 Sterren)

Lies (25-08-2009) 5 Sterren

Geweldig gebied om met kleine kinderen naar toe te gaan. Archipel, Mosselbank en de Ossehoek hebben een leuk strandje. Bij de Archipel stap je als er plek is zo van de steiger het strand op. Heerlijk krabben vangen in heel mooi schoon zout water. Op sommige eilanden zijn koeien en paarden. Die weten natuurlijk precies waar ze s'morgens brood moeten halen. Erg leuk voor de kinderen om midden in het Grevelingenmeer een paard tegen te komen. Afval kan je kwijt en er zijn toiletten. Een vergunning is noodzakelijk en kan je aanschaffen op de sluis of in de jachthavens. Ook bij controle kan je een vergunning tegen een kleine meerprijs aanschaffen.

Bert Marien (22-12-2007) 4 Sterren

1 eiland van de Mosselbank en De Archipel hebben beiden een strand. Als je rustig wil liggen, bij NW-ZW-wind dan mijd je best de Veermansplaat. Verder zijn alle eilanden leuk om te vertoeven met kinderen. Van maart t/m oktober dien je wel een kleine bijdrage te betalen (van 1 week tot het volledige seizoen). Deze voldoe je aan de sluis of in een aantal vaste jachthavens aan de Grevelingen.

Mijke van Rijn (11-12-2007) 4 Sterren

Geweldige eilanden voor als je met kinderen vaart. De archipel is het meest geschikt met kleine kinderen. Er is daar een strandje. Op de eilanden zijn geen faciliteiten, er is alleen een openbaar toilet en een plek om het vuilnis weg te gooien. Elke dag wordt dit geleegd dus het is schoon.Je mag niet langer dan 3 dagen op een plekje blijven liggen zodat andere boten ook de kans krijgen optimaal te genieten.

Geef hier uw tip of mening

Sterren