Hellevoetsluis

Geen kaart beschikbaar
Haven
Cape Helius - Hellevoetsluis 
Adres
Nieuwe Zeedijk 1 
PC + Plaats
3221 LZ Hellevoetsluis 
E-mail
Web
Tel.
 
Omschrijving
Gloednieuwe haven bij bungalowpark 
Faciliteiten
Supermarktje, speeltuin op het strand, restaurant, fietsenverhuur 
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.3 Sterren)

Vromans (08-06-2012) 5 Sterren

Zeer gastvrije en prachtige haven met goede voorzieningen. We mochten zelf de plaats uitkiezen die we wilden. Steigers liggen achter een hek met een pasje. Hierdoor zijn je spullen in ieder geval veilig. Voor de kleine is het strand met het piratenschip om de hoek. Erg leuk! Tenslotte een zeer vriendelijke en behulpzame havenmeester, die ons tevens advies gaf over de leuke restaurantjes en andere zaken in de buurt. Conclusie: zeer vriendelijk, zeer netjes, wij komen zeker terug!

Henk (07-06-2011) 5 Sterren

Super mooi strand met speel 'piratenboot' en waterpompjes. Op park ook nog speeltuintje. Vakantiedorpje met gezellige uitstraling, aardige havenmeester, goed sanitair, kind vriendelijk familie restaurantje. 's morgens verse broodjes. Passantensteiger pal voor havenkantoor.

Martin (03-09-2008) 3 Sterren

We voelden ons hier niet echt welkom als gasten. Je kon je nergens duidelijk melden (later bleek dat je moest bellen op je te melden!)en voor elke steiger zat een hek waar je een pasje voor nodig had. Het spelen op het strand was voor de kinderen een groot succes en dat maakte veel goed.

Geef hier uw tip of mening

Sterren