Earnewald

Geen kaart beschikbaar
Haven
Jachthaven Westerdijk - Earnewald 
Adres
Feantersdyk 8 
PC + Plaats
9264 TN Earnewald 
E-mail
Web
Tel.
0511-539 360 
Omschrijving
Geheel gerenoveerde rustige jachthaven met nieuw toiletgebouw (2007).
 
Faciliteiten

Jachthaven is gelegen in nationaal park 'de alde Feanen', diepgang maximaal 1,20m. Voetballen kan prima op het winterstallingsterrein. Voorzieningen in het dorp aanwezig (op loopafstand): wasmachine, droger, internet, speeltoestel, supermarkt, slager, toeristenbureau, fietsverhuur (ook kinderfietsen en  fietsen met kinderzitjes).

 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Educatief bezoekerscentrum Nationale park/ Fries Landbouw museum, oudheidkamer, speelbos wordt in maart 2008 aangelegd. Fiets- en wandelroute's door natuur. Zwemstrand op loopafstand. Zeillessen voor kinderen bij zeilschool De Twirre vlakbij de jachthaven.
Informatie over het dorp en de omgeving www.earnewald.nl

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4 Sterren)

Ronald (06-08-2012) 4 Sterren

Leuke haven die afgelopen winter gerenoveerd is. De boxen aan de buitenzijde zijn aanmerkelijk breder geworden, maar niet echt langer. Hierdoor kunnen er nu boten liggen die tot wel 6 meter uit de box steken. Niet prettig om daar met een normale lengte naast te liggen. Sanitair is goed, de liggeld prijs is laag. Voor de kinderen is het er erg leuk, er is een speeltuintje. De familie Wester, die ongeveer het hele dorp exploiteert, heeft er een leuk plekje van gemaakt.

Geef hier uw tip of mening

Sterren