Gaastmeer

Geen kaart beschikbaar
Haven
Jachthaven Pieter Bouwe - Gaastmeer 
Adres
Wieldijk 30 
PC + Plaats
8611 JK Gaastmeer 
E-mail
Web
Tel.
0515-469696 
Omschrijving
Familiecamping en jachthaven 
Faciliteiten
Bij camping met speeltuin en binnenspeelmogelijkheden in boerderij (tafeltennis, voetbalspel) 
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.2 Sterren)

sandra (07-06-2011) 1 Sterren

2 jaar geleden zelfde ervaring als Joran. Doorgevaren naar Syperda, SUPER. klein, vriendelijk, heerlijke sate bij Boppe in het paviljoen. dat is RUST zoals het moet zijn.

André (13-07-2010) 5 Sterren

Inderdaad een leuke jachthaven en dicht bij de grote plassen. Als er niemand aanwezig is kun je een nummer bellen. Prima toiletten en douches!

Dion (08-07-2010) 4 Sterren

Prima beschutte en rustige jachthaven met alle benodigde voorzieningen. De jachthaven zelf heeft voor kinderen niets te bieden, echter de op loopafstand liggende camping "De Poel"(overigens ook met een eigen haventje) van dezelfde eigenaar zeker wel. Zowel de jachthaven als de camping hebben overigens uitstekende sanitaire voorzieningen. Gaastmeer is een gezellig klein dorpje met toch veel voorzieningen. 2 restaurants, 1 cafetaria(keet) en 1 supermarkt. Alles lopend goed te doen.

Joran (24-05-2010) 1 Sterren

Wij zijn hier onlangs geweest. Er was niemand aanwezig. De haven leek meer op een afgelegen industrieterrein en naar het dorp was het een behoorlijk eind lopen. Zijn daarom maar doorgevaren naar Syperda (een stukje verder). Dat was prima (leuke speeltuin ook). Het dorpje Gaastmeer is natuurlijk heel leuk, maar Pieter Bouwe viel ons tegen.

Rosalie (27-11-2007) 5 Sterren

Leuke jachthaven, zeer centraal gelegen in het Friese Meren gebied! Rustig hoekje, ideaal met het gezin. In de boerderij behorende bij de jachthaven kunnen de kinderen als het slecht weer is volleyballen, tafeltennissen, etc etc. Het dorpje Gaastmeer is ook nog een rustig stukje Friesland, maar wel met dorpswinkel en elke ochtend verse broodjes!

Geef hier uw tip of mening

Sterren