Koudum

Geen kaart beschikbaar
Haven
De Kuilart - Koudum 
Adres
De Kuilart 1 
PC + Plaats
8723 CG Koudum 
E-mail
Web
Tel.
0514-522221 
Omschrijving
Recreatiepark en watersportcentrum, 5 sterren camping met vele voorzieningen, de passantensteiger ligt bij de speeltuin en het zwemstrandje 
Faciliteiten
Speeltuin, binnenzwembad, recreatieteam, bowlingbaan, supermarkt, restaurant, zwemstrand, Wifi zone, wasserette, café, snackbar, sportveld, pannaveld, sauna,
solarium, tennisbaan. 
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.2 Sterren)

arjan (15-04-2012) 4 Sterren

komen hier geregeld langs, mooie haven met goede voorzieningen, ook voor de kinderen die vooral dol zijn op het overdekte zwembad.

Nicolette (06-09-2009) 3 Sterren

Erg groot door bijhorende camping, met echte campinggasten... Sanitair erg mooi maar ik ga toch meer voor friese charme. Vond het meertje niet echt schoon eruit zien en niet fris ruiken.

A. Valckx (31-08-2009) 5 Sterren

Vorige week hebben we in deze haven gelegen en het is onze favoriet. We hebben een baby van 4 maanden en de haven beschikt over babybad, commode, ligbad voor kinderen en een overdekt zwembad met familiekleedkamer (met commode). Kinderen kunnen er fantastisch spelen in de speeltuin en zwemmen in het binnenbad en buiten in een afgesloten stuk water van het kanaal.

Helena (31-07-2009) 5 Sterren

Schoon sanitair (wat inderdaad wel ver lopen kan zijn) en een erg leuke speeltuin. Warm water om te wassen/afwassen is gratis, en ook zijn er verhoogde douches voor kleine kinderen (tot zes jaar) die gratis zijn: handig om de kinderen even af te spoelen na het spelen in de speeltuin/het strand. De familiedouches zijn ook erg handig, ruim en schoon. Er is toiletpapier bij de wc's (op de gang) alleen helaas geen zeep om je handen te wassen. De passantensteiger vond ik geen ideale plek ivm speedbootjes die daar voorbijracen. Zeker als je meer dagen wilt blijven zou ik proberen een box te krijgen.

N.J. Winkel (18-12-2007) 4 Sterren

Als passant hebben we hier vele nachten gelegen en dit is DE favoriete plek van onze kinderen; heerlijk spelen en zwemmen en liggend aan de passantensteiger kan je vanuit de kuip prima toezicht houden op je kroost. Nadelen zijn wel dat de sanitaire voorzieningen erg ver lopen zijn en dat bij mooi weer de oudere jeugd tot laat in de avond/nacht door gaat in de speeltuin.

Geef hier uw tip of mening

Sterren