Heeg

Geen kaart beschikbaar
Haven
Passantenhaven Heegerwal - Heeg 
Adres
Pharshoeke 99 
PC + Plaats
8621 CW Heeg 
E-mail
Web
Tel.
0515-443753 of 06 22416165 (Havenmeester Douwe Cnossen) 
Omschrijving
Prettige haven naast recreatiestrand bij centrum van Heeg 
Faciliteiten
Recreatiestrand met speeltoestellen 
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.9 Sterren)

Henry (12-12-2017) 4 Sterren

De haven is opnieuw ingericht en heeft ook nieuw en net sanitair (2016). De douches waren wel wat fris. Prima plek om met kinderen aan te meren. De jachthaven ligt direct naast het strandje met klimtoestel etc. en dichtbij het dorp.

Rob & Carolien (17-07-2011) 3 Sterren

Haven ligt mooi, leuke speeltuin. Extra betalen voor warm water en douches en geen toiletpapier. Door de toeristenbelasting is deze haven één van de duurste die we kennen. Daardoor is het het liggeld niet waard.

Ilse (13-09-2010) 4 Sterren

Begin september was het zeer rustig in deze passantenhaven. Mooi aangelegd, goed verzorgd en schoon sanitair. In de invalidendouche is gelegenheid om met baby's/dreumessen te badderen en douchen. Sleutel bij de havenmeester. Pluspunt zijn de vele grasveldjes in de haven; leuk voor onze opvarenden die een paar nachtjes met tent direct naast onze boot konden kamperen.

Nicolette (06-09-2009) 4 Sterren

ERG KRAP sanitair en aangezien de familiedouche in het hoogseizoen steeds bezet was, erg moeizaam douchen met kinderen. Verder prima haven, leuk en schoon strand en grote speelweide direct daarnaast.Vriendelijk personeel en verse broodjes voor het ontbijt te bestellen.

Marco (02-08-2009) 5 Sterren

zeer goed verzorgd met schone sanitaire voorzieningen. Afwas mogelijkheid, wasserette. Meest geschikt voor kinderen. Leuk strandje, speeltoestellen en gescheiden haven van de feestvierende jeugd, die je echter na 11:00 niet meer hoort. Aanrader voor jonge families!

Helena (31-07-2009) 3 Sterren

Ideale locatie vlakbij centrum van Heeg en direct aan het Heegermeer en vlakbij leuke speeltuin en strand. Met onze zeilboot waren kregen we plaatsen toebedeeld van waaruit het moeilijk wegvaren is (op onze vraag of we, in verband met eerdere ervaringen, misschien een andere plaats konden krijgen werd door de havenhulp gereageerd met een "dacht het niet"). Sanitair was tijdens onze 2 bezoeken ook niet echt schoon, en zoals al genoemd is vrij krap. Er is geen wc-papier op de toiletten. Voor ons was het ook onhandig dat de douches pas om acht uur open gingen (in de praktijk werd dat wat later) en al om tien uur 's avonds sloten. De speeltuin is niet in de jachthaven zelf, maar bij het strandje ernaast.

Rob v.d. Akker (03-09-2008) 4 Sterren

Leuke haven met voldoende speelmogelijkheden. Strandje met een kleine baai, ruime grasvelden om te voetballen, vliegeren, etc. en diverse speeltoestellen. Heeg op loopafstand. Wij hadden geen last van nachtelijk lawaai, maar waren ook wat "laat" in het seizoen (laatste 2 weken van aug.). Sanitair wat krap, maar in het invalidentoilet staat een badje en is een aankleedplank voor de kleinsten. De havenmeester heeft de sleutel.

Peter (07-12-2007)

heeg: eiland tegenover passantenhaven, toiletgebouw & strandje aanwezig, soms in hoogseizoen jeugd met nachtelijk lawaai... Het is in de passantenhaven in Heeg zelf na 24:00 rustiger, aldaar strand naast de jachthaven, speeltoestellen, voetbalveldje etc, en altijd wel kinderen & tieners. Op heegermeer zelf: eiland bij de "afslag" richting Workum, rustig en een klein strandje.

Geef hier uw tip of mening

Sterren