Langweer

Geen kaart beschikbaar
Haven
Passantenhaven Langweer 
Adres
Pontdijk 2 
PC + Plaats
8525 GG Langweer 
E-mail
Web
Tel.
06-2762 6528 
Omschrijving
Jachthaven nabij het gezellige centrum van Langweer 
Faciliteiten
Wasserette, babyroom, zwemstrand naast de haven. Er is een overdekte picknickplek. 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

In de hoog zomer maanden worden er tal van leuke dingen georganiseerd voor de kinderen, ondermeer 'Klompzeilen'. Klompjes en zeiltjes die ze zelf in elkaar knutselen en dan te water laten.

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.3 Sterren)

Sander steegstra (25-07-2016) 4 Sterren

Vooral bij mooi weer ideale haven. Zandstrand direct naast de haven. Dorpje heeft leukje eetgelegenheden en soms tentjes met live muziek.

Caro (04-01-2011) 4 Sterren

Prima haven met 'n hoog borrelgehalte. Sanitair is schoon (E0,50), geen toiletpapier aanwezig. Walstroom incl. Voor het eerst een haven waar ook veel andere kinderen waren. Strandje en speeltuin in de buurt.

Nicolette (06-09-2009) 5 Sterren

Gezellige en leuke haven. Kinderen stappen zo de boot af naar het strandje met speeltoestellen. Veel kinderen in het hoogseizoen, leuk dorp, vriendelijke mensen overal.

Peter (07-12-2007) 4 Sterren

Langweer: passantenhaven: Strand pal naast de haven, en speeltoestellen, leuk dorp en een heel vriendelijk haven toezicht (Sappee) die goed toezicht houdt op de lawaaischoppers. toevoeging: in het dorp (rechtsaf gezien vanaf de haven) is een kindvriendelijke pizzaria met erg goede kwaliteit, en veel vriendelijker als de pizzaria vlakbij de jachthaven

Geef hier uw tip of mening

Sterren