Medemblik

Geen kaart beschikbaar
Haven
Regatta Center Medemblik 
Adres
Vooroever 3 
PC + Plaats
1671 SG Medemblik 
E-mail
Web
Tel.
0227-547781 
Omschrijving

Moderne haven nabij overdekt zwembad, kinderboerderij en zwemstrand.

Medemblik staat in de nieuwsbrief van juli 2009 speciaal in de kijker.

 
Faciliteiten

Speeltuin met zandbak, watersportwinkel, restaurant. Er is een leenfiets om boodschappen te kunnen doen. Naast de haven is een zwemstrand.

 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Stoomtrein Hoorn-Medemblik (www.museumstoomtram.nl), overdekt zwembad op loopafstand(www.zuiderzee-recreatie.nl), kinderboerderij, speeltuin in Emmapark, Bakkerij-museum (www.deoudebakkerij.nl), Stoommachine museum (www.stoommachinemuseum.nl)
Naast de haven is een zwemstrand.

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.8 Sterren)

annet (23-07-2013) 5 Sterren

fijn zwemstrandje, speeltuin, goede faciliteiten, dicht bij kasteel radboud en kinderboerderij: een fijne haven, achter de dijk in het park is ook een leuk pannekoeken restaurant met leuke speeltuin en migetgolf

Francis Leeuwenburgh-Kuhl (09-09-2009) 4 Sterren

Hier komt onze boot vandaan (Elan) en in de zomervakantie hebben we er nog een nachtje verbracht. Het miezerde die dag, dus maar Medemblik ingelopen en bij kasteel Radboud met de kinderen een speurtocht gedaan, echt heel erg leuk, onze kinderen zijn 5,8,9 jaar en allemaal hebben ze zich prima vermaakt. Mooie watersportzaken (een in de haven en eentje in het centrum). Met mooi weer is er een strandje vlakbij de haven en een speeltuintje waar je naar toe kunt gaan.

Corrie Kroeze (05-12-2007) 5 Sterren

DE favoriete haven van onze kinderen. Wij hebben precies dezelfde ervaring. Je ligt dus altijd met kinderen naast andere kinderen en valkbij de speeltuin. Je kunt een fiets lenen van de havenmeester voor het doen van boodschappen. Faciliteiten in de haven prima voor elkaar en schoon. Zwemstrandje om de hoek. Aanraders in Medemblik op loopafstand van de haven het Stoommuseum en Kasteel Radboud, in de stad zelf het bakkerijmuseum. Onze kinderen hebben het hier altijd naar hun zin wat meestal resulteerd voor ons in een dag klussen aan de boot. Dit kan ook goed want de aanwezige watersportwinkel is prima en bied goed adevies en goede service.

Gemma (04-12-2007) 5 Sterren

Toen we ons meldden via VHF bij deze haven werd ons gevraagd of er kinderen aan boord waren. Ja dus, en we kregen hierdoor een plek toegewezen aan de steiger die het dichtst bij het speeltuintje lag. Bijzonder klant/kind vriendelijk!

Geef hier uw tip of mening

Sterren