Enkhuizen

Geen kaart beschikbaar
Haven
Compagnies Haven - Enkhuizen 
Adres
Compagnieshaven 
PC + Plaats
1601 ZA Enkhuizen 
E-mail
Web
Tel.
0228-313353 
Omschrijving
Kindvriendelijke haven, nabij oude centrum en naast Zuiderzeemuseum 
Faciliteiten
Leuke speeltuin, restaurant, supermarkt, grote watersportwinkel 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Sprookjes Wonderland is een leuk en betaalbaar park voor de kleintjes tot een jaar of 8.

Zuiderzeemuseum 

Speeltuin kindervreugde is een prachtige ouderwetse speeltuin op een paar minuten afstand lopen. 

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.2 Sterren)

Hans (16-03-2015) 5 Sterren

Eigenlijk wel onze favoriete haven om een paar dagen door te brengen. Enkhuizen op zich zelf is natuurlijk al de moeite waard. De jachthaven is perfect onderhouden. Ruime ligplaatsen en zeer goede voorzieningen. Prima sanitair, supermarkt met een ruime keuze en daar word je nog ouderwets vriendelijk geholpen. Toen ik aangaf last van mijn rug te hebben, brachten ze de gekochte gasfles naar mijn boot. Pluim daarvoor.

annet (23-07-2013) 5 Sterren

toen de havenmeester zag dat we met kinderen aan boord waren mochten we naast de speeltuin liggen, geweldig voor de kinderen, goede faciliteiten, ook leuke dingen op loopafstand : hystorische speeltuin, zuiderzeemuzeum en sprookjes wonderland

Ilse (09-06-2012) 5 Sterren

Wij leggen graag aan in deze haven; altijd plek, lekker centraal en goede voorzieningen voor jong&oud.

Wilco van der Lugt (28-02-2010) 4 Sterren

Prima, jachthaven voorzien van alle (kind)faciliteiten. Sprookjeswonderland is echt een aanrader voor een dagje uit met kleine kinderen.

Francis Leeuwenburgh-Kuhl (09-09-2009) 4 Sterren

Wij zijn met 3 kinderen (5,8,9) in de zomervakantie 2 keer een nachtje geweest. Leuke havenmeester, goed geregeld, je wordt direct naar een plaats doorgestuurd. Mensen in de supermarkt (die uitgebreid is) zijn super behulpzaam. We zijn hier ooit geweest met een groep toen we nog geen kinderen hadden en toen vonden we het een beetje een "brave" haven, maar met kinders bevalt dat brave prima ! Speeltuin, veld en Enkhuizen zelf is ook een leuke plaats!

Jakob (06-07-2009) 4 Sterren

Leuke jachthaven en onze kinderen van 2 en 3 hebben het nog steeds over de speeltuintje bij de jachthaven.

Jennifer (16-06-2009) 4 Sterren

Leuke haven en veel te zien en doen in de omgeving. Kan er wel heel druk zijn.

Edwin Deumers (03-09-2008) 4 Sterren

Nog even een kleine tip: Bezoek de speeltuin van de vereniging Kindervreugd eens. Route wordt op diverse plaatsen op de borden aangegeven in Enkhuizen. Zie: http://www.speeltuin-enkhuizen.nl/

Rob v.d Akker (03-09-2008) 4 Sterren

Leuke haven met goed sanitair (zeker boven). Leuke speeltuin. Er zijn ook passantenplekken naast het tankstation. Hier lig je op 10m afstand van de speeltuin en het restaurant, binnen babyfoon bereik. Tegenover Sprookjes Wonderland is ook een leuk binnenzwembad, een klein half uurtje lopen. Wel even bellen voor de openingstijden, want die wisselen wat. In het park net voorbij Speeltuin Kindervreugd is een kinderboerderij met lama's, kalkoenen, geitjes e.d.

Nicolette (13-07-2008) 3 Sterren

ERG grote haven. Wij lagen helemaal achteraan (of vooraan als je de haven binnenkomt) en moesten een enorm eind lopen naar de wc en douche. Fietsen te huur echter zonder kinderzitjes. Prima restaurant en prima winkel. Wel enorm leuk om te ankeren daar(ankerplekken in ZuiderZee museum). Zuider Zee museum is erg leuk voor jong en oud.

Corrie Kroeze (05-12-2007) 4 Sterren

Mooie jachthaven. Leuk speeltuintje. Je loopt zo de stad in vanuit de jachthaven. Wat vooral voor onze jongens ook altijd leuk is als de reddingsboot moet uitvaren, een belevenis.

Martin (29-11-2007) 4 Sterren

De speeltuin bij deze haven is ideaal voor kleintjes, vanwege de omheining. Een dagje sprookjeswonderland is een erg leuk uitstapje, met name voor de kleinere kinderen.

Geef hier uw tip of mening

Sterren