Volendam

Geen kaart beschikbaar
Haven
Marina Volendam 
Adres
De Pieterman 12 
PC + Plaats
1131 PW Volendam 
E-mail
Web
Tel.
0299-320262 
Omschrijving
Nieuwe kindvriendelijke jachthaven bij bungalowpark 
Faciliteiten

Speeltuin/speelsteiger met loopauto's, speeltoestellen, voetbaltafel, tafeltennistafel, in zomervakantie recreatieteam voor kinderen in haven, restaurant, supermarktje, speel- en zwemstrandje.

Let op: Het binnenzwembad bij het bungalowpark is niet meer toegankelijk voor bezoekers van de jachthaven ivm de beperkte capaciteit  van het zwembad.

 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Gelegen naast recreatie centrum Slobbeland, met buitenzwembad, ligweiden, kinderbad, grote glijbaan en speelattributen.

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.8 Sterren)

Maarten (08-08-2015) 5 Sterren

Mooie haven, ik zou hem 4,5 sterren willen geven: hij staat voor ons op de 2e plek na Makkum. Met name leuk voor kinderen tot en met de kleutertijd.

Wilko Alewijnse (10-06-2014) 5 Sterren

De perfecte jachthaven voor uw Kids. Ons gezin telt 3 matrozen (9,7,6 jaar)(, die ieder jaar weer smeken om Volendam aan te doen !! Wij liggen hier in de zomerperiode 3 weken en dit bevalt onze kids uitermate goed. Perfecte sanitair, animatie voor de kids, stand, dorp op loopafstand en een supergezellige havencrew. Hier moet u gewoon geweest zijn met uw kinderen. Misschien tot zien in de parel van Volendam !!

Paul de Jong (20-05-2014) 5 Sterren

Wat mij betreft mooiste familiehaven van NL.

annet (23-07-2013) 5 Sterren

super haven, met erg veel te doen voor de kinderen, veel faciliteitent, doche was wel wat koud, maar gratis, let wel betonnen vingertjes aan de stijger.

Nathalie (16-06-2012) 5 Sterren

Super jachthaven! Voor kinderen een speelsteiger met loopauto's en speelhuisjes, stepjes etc. Mooie sanitaire ruimten. Faceliteiten zoals supermarkt dichtbij op naastgelegen park.

Ilse (09-06-2012) 5 Sterren

Een aantal weken geleden weer eens Volendam aangedaan; uitstekende haven met fijne faciliteiten en goede service. Ons ventje van 2,5 heeft zich prima vermaakt als 'kapitein' van de speelboot op de hoofdsteiger. Wij waaien dit seizoen vast nog wel een keertje aan!

sandra (07-06-2011) 5 Sterren

Favoriete haven van de kids. eerst in de oude haven aanmeren om vis te kopen,door naar de meldsteiger van de marina, geef door dat je kinderen aan boord hebt en je krijgt een box pal bij de hoofdsteiger. Heerlijk strandje bij de haven, leuk dorps zwembad en TOP sanitair. een aanrader!

Francis Leeuwenburgh-Kuhl (09-09-2009) 3 Sterren

O.k. het was winderig en het regende die dag en onze kinderen waren heeeeeel blij met een televisie in de speelsteiger, maar wij vonden Volendam nogal een patjepeerdorp (sorry Jan...), hoewel onze kinderen zeer verheugd waren met de souvenirwinkeltjes vol met klompjes en andere prullaria. De supermarkt vlakbij hebben wij niet gevonden trouwens...

Jakob (06-07-2009) 5 Sterren

Super jachthaven. Onze kinderen waren erg verrast met de pipo wagen en de loopautos. Lopen naar het centrum is nog prima te doen!

Jennifer (16-06-2009) 5 Sterren

Deze haven is echt TOP, lekker ruime boxen, WIFI, heerlijke douches (onbeperkt water), babybadje, leuke speel mogelijkheden voor kinderen. Wel wat verder van het centrum maar met een buggy prima te doen!

Simone (06-09-2008) 5 Sterren

Super haven vooral met kinderen. Dichtbij de dijk van Volendam en een leuk zwembad en vriendelijke mensen. TOP

Rob vd Akker (03-09-2008) 5 Sterren

Erg goede haven. Goede faciliteiten, brede "speel"-steiger, vriendlijke mensen. Je kunt gebruik maken van het binnenbad van het naastgelegen bungalowpark tegen een kleine vergoeding. Leuk strand net ten zuiden van de haven. Echt een aanrader!

Marlous Bakker (07-08-2008) 5 Sterren

Helemaal goed!

yvonne yheeuwen (03-08-2008) 5 Sterren

super leuke haven vooral voor onze kinderen 5 en 11 pingpong tafel voetbalspel met trap tractors wipkippen glijbaan leuke pipowagen met zitzakken en tv-dvd. Ook waren ze net begonnen met een knutsel uurtje leuk voor de ouders hebben ze ook eventjes tijd voor zichzelf.super schoon sanitair met ruim warm water vriendelijke mensen en veel terrasjes klein stukje lopen naar volendam. voor ons zeker een plek om naar terug te gaan. dikke tien.

Corrie Kroeze (05-12-2007) 4 Sterren

Was deze zomer nog volop in aanbouw. Prima faciliteiten, speelgelegenheid voor de kinderen en een supermarkt vlakbij in het bungalowpark. Volendam zelf is iets verder lopen.

Geef hier uw tip of mening

Sterren