Monnickendam

Geen kaart beschikbaar
Haven
Jachthaven Waterland - Monnickendam 
Adres
Galgeriet 5A 
PC + Plaats
1141 GA Monnickendam 
E-mail
Web
Tel.
0299-652000 
Omschrijving
Mooie actieve haven, gelegen aan het oude stadje 
Faciliteiten

Speeltuin, picknickplekken, restaurant, watersportwinkel.

Er is een kinderzeilschool op de haven (www.zeilschoolwaterland.nl), die ook middagjes/dagjes boekt. Je kunt ook een bootje huren voor een dagdeel, wel even vantevoren checken of ze beschikbaar zijn.
De Waterland Ford KA kan voor een dagje worden gehuurd, en de bushalte naar Amsterdam of Hoorn is 5 minuten lopen. Er zijn 3 camperplekken op de haven en plaats voor tentjes.

Het toiletgebouw is het hele jaar open, met kinderbadje en aankleedmogelijkheid. In de wasserette is een ruilmogelijkheid voor boeken en tijdschriften.

 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Vlakbij de haven is het Hemmeland, met strandjes en losloopgebied voor honden.

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4 Sterren)

Michael Kortleve (06-06-2009) 4 Sterren

Wij hebben twee weekenden (hemelvaart en pinksteren) gelegen in de haven met onze drie kinderen (4,5,5). En we vonden het zeer prima! Het ontvangst is allervriendelijkst. Als je je komst tevoren aankondigt dan kijken ze of je dichtbij de speeltuin kan liggen met de kinderen (hoef je niet eerst aan de meldsteiger). Er is een ruim grasveld. Er staan picknicktafels. Het ziet er netjes uit. Als je in en om de boot blijft, kunnen de kinderen zich in de buurt vermaken en er is ook genoeg te ontdekken in de omgeving, kregen we de indruk. We komen er graag nog een keer!

Geef hier uw tip of mening

Sterren