Amsterdam

Geen kaart beschikbaar
Haven
Sixhaven - Amsterdam 
Adres
Sixhavenweg 15 
PC + Plaats
1021 HG Amsterdam 
E-mail
Web
Tel.
020-6329429 
Omschrijving
Drukke haven vlakbij pontje naar hartje Amsterdam 
Faciliteiten
Wasserette, speeltuintje 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

De Sixhaven staat 'in de kijker' van de nieuwsbrief van juni 2010.

Centrum Amsterdam, binnenspeeltuin 'Tunfun', ritje met tram, Nemo, Madam Tussauds

Kijk ook eens op de site www.leukedingendoenaanhetwater.blogspot.com voor actuele tips over allerlei activiteiten aan het water in Amsterdam.

Een bootje huren om bijvoorbeeld zelf door de grachten van Amsterdam te varen kan via de site www.amsterdamboothuren.nl

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.4 Sterren)

Jan Willemsen (15-04-2014) 4 Sterren

Blijft een fantastische haven om vanuit hier Amsterdam te verkennen met de kinderen!

annet (23-07-2013) 3 Sterren

vriendelijk, er is een leuke speeltuin in de haven, goede plek zo dicht bij het station van amsterdam om amsterdam eens te bekijken, de haven is wel erg druk alles hutje mutje op elkaar, als je een dagje amsterdam in wil ben je wel eerst bezig de volgende ochtend tot 12 uur voor dat iedereen die weg is ook weg is en om je boot op een rustig plekje te krijgen zodat je je boot ook veilig achter kan laten.

Francis (23-08-2010) 5 Sterren

Een belevenis. De havenmeester stuurt niemand weg al is het nog zo vol. Dus lig je rijen dik, naast, achter, voor elkaar en dat is echt grappig. Het geeft een hele vrolijke sfeer (zeker ook door de Amsterdamse humor van o.a. de havenmester en gasten). Je moet geen haast hebben maar dan moet je er zeker een keertje overnachten!

Bert Marien (22-12-2007) 3 Sterren

In het hoogseizoen is het zo druk dat elk deel wateroppervlakte opgevuld wordt. Je hoeft er dus niet op te rekenen de volgende dag vroeg weg te geraken. Verder vriendelijke havenmeester, democratische geprijsd, en handig om met de kids de stad in te gaan: bioscoop, Anne Frankmuseum, Nemo,...

Corrie Kroeze (05-12-2007) 2 Sterren

Er wordt nu nog steeds gebouwd naasst de haven dus wel wat geluidsoverlast. Drukke en vaak volle haven wel met wat oudere kinderen leuk om een dagje Amsterdam te bekijken, want je loopt zo naar de pont over het IJ en dan ben je midden in het centrum van Amsterdam.

Geef hier uw tip of mening

Sterren