Almere

Geen kaart beschikbaar
Haven
Marina Muiderzand 
Adres
IJmeerdijk 4 
PC + Plaats
1361 AA Almere 
E-mail
Web
Tel.
036-5369151 
Omschrijving
Grote moderne haven 
Faciliteiten
Supermarkt, wasserette, babykamer, snackbar, speeltuin bij zwemstrand naast haven, nieuw speeltuintje naast verkoophaven 
 

Share/Bookmark

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.7 Sterren)

Nathalie (16-06-2012) 4 Sterren

Grote mooie haven met super schoon en mooi sanitair. Restaurant En winkeltje voor boodschappen aanwezig. Ook is er een grote watersportwinkel. Ik ben hier zelf nooit met de kids geweest, dus over de kindervoorzieningen kan ik niks melden.

carine kielstra (26-07-2010) 4 Sterren

inderdaad lekkere haven door zwem-en speelstrand. Hadden een perfecte plek aan de A steiger als passant. Zeer goed faciliteiten, vooral de familie douche is een enorme aanrader. Heel groot, 4 douches op een rij, babybad erbij en aankleedkussen op aankleedtafel. Sleutel even ophalen bij havenkantoor.

Renato (15-02-2010) 4 Sterren

Als ligplaatshouder niet onbevooroordeeld?? maar juist voor deze haven gekozen vanwege de kinderen. Naast schone sanitair voorzieningen inderdaad een prima zandstrandje en speelplek met in de zomer altijd veel goedgezinde medeouders en kinderen. het winkeltje met verse broodjes in de ochtend, helemaal goed. het restaurant zonder lange wachttijden en betaalbare menu's ook voor de kids. en loop even om de hoek om ook bij sail today in een clubsfeer toe te kijken hoe de kids zich op het strandje vermaken!

Maaike (11-08-2009) 2 Sterren

Wat een passant onvriendelijk haven. Ze kunnen je steeds niets vertellen. Je moet steeds van box wisselen omdat ze niet kunnen vertellen waar je wel mag liggen. De faciliteiten zijn er wel maar door het gezeur was de lol van deze grote mooie haven er snel af. Zonder overnachting weer vertrokken en een andere haven gezocht

Michael Kortleve (04-05-2009) 4 Sterren

Wij liggen "vast" in Muiderzand en vinden het voor onze drie kinderen (4,5,5)een prima haven. Behalve het strandje en de speeltuin is er ook een omheinde speelplaats. Er zijn ook altijd veel andere kinderen om mee te spelen. Een goede uitvalsbasis.

Martin (03-09-2008) 4 Sterren

Naast de nogal grote haven ligt een heerlijk zwemstrand met leuke speeltuin. Deze leek een beetje verwaarloost in de zin dat het onkruid overal groeide (eind juli 2008). De kinderen hebben zich er echter prima vermaakt!

Geef hier uw tip of mening

Sterren