Naarden

Geen kaart beschikbaar
Haven
Jachthaven Naarden 
Adres
Onderwal 4 
PC + Plaats
1411 LV Naarden 
E-mail
Web
Tel.
035-6956050 
Omschrijving
Grote haven naast recreatiegebied Naarderbos gelegen op loopafstand van oude centrum 
Faciliteiten
Babytafel & bad, wasserette, speeltuin, restaurant, supermarkt 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Naarderbos, oude centrum Naarden

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.8 Sterren)

Marloes (10-09-2013) 4 Sterren

Grote jachthaven, met leuke passanten plekken aan het gras. Sanitair is zeer netjes en gratis. Gratis wifi. Klein stukje lopen naar het strand, waar ook een vrij groot speeltoestel(klimmen/glijden) bij is. Maar speeltuin op de Jachthaven is ook leuk. We mochten fietsen met kinderzitje lenen bij de jachthaven en zijn naar Naarden gefietst. Nederlands Vestingmuseum in Naarden is leuk voor kinderen (jongens van 5 en 8 jaar), er was een speurtocht bij. Leuke haven, wij komen hier graag terug.

Nathalie (16-06-2012) 3 Sterren

Leuke jachthaven met goed restaurant en klein winkeltje. Ik geef toch maar 3 sterren, omdat er voor kids niks te doen is. Wel een goede tip van speeltuin oud valkeveen.

Jennifer (16-06-2009) 4 Sterren

Onze voormalige thuishaven. Mooie haven met kleine speeltuin. Vlakbij strandje en Golfbaan. Het centrum van Naarden vesting is nog wel een flink eind lopen, maar de omgeving is mooi!

Nicolette (13-07-2008) 4 Sterren

Prima haven met goed restaurant en prima sanitair. Watersportwinkel en klein supermarktje. Leukste passantenplek, ons inziens, is helemaal rechts in de haven. Je ligt dan aan het grasveld. Leuke tip: fiets huren in de haven (met kinderzitjes mgl) en naar speeltuin Oud Valkeveen. (ca 5 km).

Geef hier uw tip of mening

Sterren