Zeewolde

Geen kaart beschikbaar
Haven
Jachthaven de Eemhof - Zeewolde 
Adres
Slingerweg 9 
PC + Plaats
3896 LD Zeewolde 
E-mail
Web
Tel.
036-5228521 
Omschrijving
 
Faciliteiten
Restaurant, strand, in bungalowpark: speeltuin, overdekte tennisbaan, subtropisch zwembad 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 3.8 Sterren)

Rene (29-04-2014) 4 Sterren

De nieuwe haven is mooi geworden; mooi sanitair; rustig; leuk restaurant. Niet specifiek voor kinderen alhoewel er ook een prima strandje is. Wij komen er regelmatig in voor en na seizoen omdat onze kinderen er erg graag gaan zwemmen (2-4-6). Als het weer minder is kunnen ze ook naar een soort binnenspeelhal. De kinderboerderij is leuk. Dit alles is wel van de eemhof. Maar dat is zeer dichtbij (loopafstand). Eemhof heeft ook supermarkt. Zelf varen we ook altijd even naar Spakenburg. De markt op zaterdag is erg gezellig. Kortom leuke bestemming voor paar dagen.

Nathalie (16-06-2012) 3 Sterren

Het enige leuke is dat je zo de eemhof oploopt met alle bijbehorende faciliteiten. De jachthaven zelf is een zooitje ( er is nu wel een nieuw gedeelte,wellicht nu beter) en de beheerders zijn onvriendelijk. Dure jachthaven voor hetgeen zij te bieden hebben.

Rob (04-08-2008) 4 Sterren

Helemaal eens met de vorige schrijvers. Helaas, visten wij wat het zwemmen betreft recent achter het net. Wat blijkt: als het park vol is, zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het zwembad voor passanten. Advies is dan ook om in het seizoen te reserveren, dit kan telefonisch of via de site. Dit voorkomt teleurstellingen!

Nicolette (13-07-2008) 4 Sterren

Rustige haven (in het laagseizoen). Zalig en kindvriendelijk restaurant. Even over de dijk lopen en je bent in de Eemhof met een leuke kinderboerderij, genoeg speelmogelijkheden en het subtropisch zwemparadijs met wildwaterbaan en glijbanen. Ook leuk voor peuters.

Edwin (06-01-2008) 4 Sterren

De jachthaven zelf heeft weinig mogelijkheden voor kinderen. Toch 4 sterren omdat je vanaf de jachthaven meteen het recreatiepark op kan lopen en van alle facaliteiten gebruik kan maken. Een dagje slecht weer is dus geen probleem. Je kunt dan heerlijk gaan zwemmen in het zwembad aldaar. Zie: http://www.dagjeeemhof.nl

Geef hier uw tip of mening

Sterren