Biddinghuizen

Geen kaart beschikbaar
Haven
Jachthaven-camping Riviera - Biddinghuizen 
Adres
Spijkweg 15 
PC + Plaats
8256 RJ Biddinghuizen 
E-mail
Web
Tel.
0321 331344 
Omschrijving
Haven is onderdeel van recreatiepark met veel voorzieningen 
Faciliteiten
Binnenspeeltuin, kinderboerderij, sneeuwhal, overdekt zwembad, restaurant, speeltuin, strand, recreatieteam, supermarkt, 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Op loopafstand van Walibi World

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.2 Sterren)

Karin s (30-07-2017) 5 Sterren

Inmiddels overgenomen door ooststappen vakantiepark. Er is van alles te doen voor de kinderen en prijs is zeer netjes. Zandstrand met trampoline naast de haven, terras erbij en gratis midgetngolf. Erg vriendelijke havenmeester. Op het park zelf een supermarkt, overdekt zwembad en speeltuin Een aanrader!

Nathalie (16-06-2012) 4 Sterren

De jachthaven zelf is niet veel, maar op de bijbehorende camping heb je een supermarkt, kinderen animatie, speeltuin, wasserette, zwembad. Het is wel allemaal een beetje vergane glorie. Zwembad is vies en sanitair ook en alles is verouderd. De kinderen kunnen zich wel prima vermaken in de overdekte speelhal (niet geschikt voor de hele kleintjes), zwembad, strand en het animatie team. Vandaar toch 4 sterren Aangezien het gaat om de kids aan boord.

Jan Albert (08-09-2010)

Ik lag hier in 2008. Het weer was vreselijk en we waren daarom erg blij met de binnen speeltuin. Inderdaad zijn de voozieningen een eindje lopen/ fietsen (maar het strandje is dichtbij) en is het niet een goedkope haven. Maar het is er allemaal en kinderen vervelen zich niet gauw. Ik betaalde overigens 16 euro voor een 9m boot.

Martin (10-08-2010) 2 Sterren

Zeer dure haven (we betaalden €29,15 voor 10,5m schip en 2 volw en 3 kids) en de speeltuin die bij de haven ligt is compleet verwaarloosd. Op het strandje lagen hondendrollen. De 'centrale' speeltuin bij de camping (heel eind lopen vanaf de haven, zo'n 800 meter) is wel mooi en onderhouden. Zwembad hebben we niet gebruikt. Hier richt men zich duidelijk meer op de campinggasten dan op de watersporters.

Maaike (11-08-2009) 5 Sterren

Hier is echt van alles te beleven. Strand, speeltuinen in overvloed, binnenzwembad, binnenspeeltuin en voor de ouders ook voldoende vermaak.

Joost (29-06-2009) 5 Sterren

Dit is inderdaad een leuke haven. Het strand is vlak naast de haven. Iets verder lopen is het binnenzwembad en ook een grote binnenspeeltuin (vanaf 4 jaar). Ook ruime graskanten en grasvelden die goed worden bijgehouden.

Geef hier uw tip of mening

Sterren