Biddinghuizen

Geen kaart beschikbaar
Haven
Jachthaven Flevostrand - Biddinghuizen 
Adres
Strandweg 1 
PC + Plaats
8256 RZ Biddinghuizen 
E-mail
Web
Tel.
0320 28 84 80 
Omschrijving
Jachthaven Flevostrand is een moderne jachthaven met circa 600 ligplaatsen, voor zowel kleinere zeil- en motorboten als voor jachten tot 20 meter lengte, met een diepgang van 2 meter. 
Faciliteiten

Vanuit de haven loopt u zo naar het overdekte zwembad, de tennisbanen en de sportvelden op de camping. Hier vindt u ook ontmoetingscentrum de Brink, met een restaurant en snackbar.
Tijdens de vakanties is er een recreatieteam dat allerlei leuke activiteiten organiseerd zoals inline-skaten, kindertheater, playbackshow en ’s avonds de slaaptrein voor de kleintjes. Voor de tieners is er in het weekend disco en iedereen tot en met 12 jaar kan in het hoogseizoen gratis kennismaken met de zeil- en surfsport.

Verder is een supermarkt aanwezig en een wasserette.

 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

In de omgeving van Flevostrand kunt u heerlijk wandelen en fietsen, langs het Veluwemeer, door het polderland of breng een bezoek aan sfeervolle vissersstadjes als Elburg en Harderwijk. Vanuit Flevostrand kan ook een bezoek worden gebracht aan de attractieparken Walibi World en het Dolfinarium, ze liggen beide op fietsafstand!

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.5 Sterren)

saja (30-04-2011) 5 Sterren

in de zomer van 2010 een tocht over de randmeren gemaakt en enkele dagen in deze haven gelegen. En dat beviel prima. De vriendelijke havenmeester wist nog een plekje te vinden langs de kant, zodat de kinderen makkelijk konden op- en afstappen. De sanitaire voorzieningen zijn prima in orde, nieuw en super schoon. Het kinderanimatieteam maakte het feest compleet. Hier komen we zeker vaker!

Carolien Kaesehagen (30-12-2010) 5 Sterren

In 2010 een aantal malen daar geweest. De verbouwingen zijn klaar en het is echt mooi geworden. Havenmeesters zijn bijzonder vriendelijk en proberen je een makkelijke plek te geven als je met kinderen komt. Het nieuwe zwembad en het restaurant (met uitzicht over het meer) zijn prima. In de zomer leuke animatie en activiteiten.

Nicolette (13-07-2008) 3 Sterren

Hoge verwachtingen van de jachthaven. Helaas zijn ze flink aan het verbouwen op de haven waardoor het zeer rommelig was. Havenmeester was niet meer te vinden nadat hij ons een plek had toegewezen, we moesten verder alles zelf uitzoeken. Havenkantoor was al gesloten om 17 uur (misschien door de voetbalwedstrijd Nederland-Rusland die avond??) We wilden hier zeker 2 nachten blijven maar zijn na één nacht vertrokken naar de gemeentehaven in Harderwijk. Wel prachtig sanitair!

Edwin (06-01-2008) 5 Sterren

Een van de leukste jachthavens die we tot nu toe bezocht hebben met kinderen. Misschien kwam dit in ons geval ook wel omdat we een aanmeerplaats hadden direct naast de speeltuin. De kinderen konden daar heerlijk spelen terwijl we ze vanuit de boot zo in de gaten konden houden. Tip voor deze jachthaven: Reserveer wat vaste passantenplekken naast deze speeltuin voor passanten met kleine kinderen.

Geef hier uw tip of mening

Sterren