Makkum

Geen kaart beschikbaar
Haven
Marina Makkum 
Adres
Suderseewei 6-8 
PC + Plaats
8754 GK Makkum 
E-mail
Web
Tel.
0515-232828 
Omschrijving
Gezellige jachthaven, erg gericht op gezinnen met jonge kinderen. Gelegen naast grote camping en aan een mooi zandstrand aan het ijsselmeer.
 
Faciliteiten
Op de jachthaven zijn meerdere speeltuinen, een (buiten)zwembad, wasserette, grote supermarkt, tafeltennistafels en een sportterrein met een voetbalveld, een vollybalveld en een panna-voetbalkooi. Samen met het naastgelegen recreatiecentrum De Holle Poarte (www.hollepoarte.nl) wordt in het hoogseizoen een zeer uitgebreid recreatieprogramma aangeboden voor de kleinere kinderen. Er is een kinderboerderij, kinderdisco en filmzaal, een speelzaal, en voor de wat oudere jeugd is er een "lounge-ruimte", met televisie, muziek, biljart, tafelvoetbal, etc.
 
 

Share/Bookmark

Attracties/activiteiten op loopafstand

Direct gelegen aan een mooi zandstrand aan het ijsselmeer, met daarbij surfscholen, speeltuin en een boulevard met restaurants en winkeltjes.

Tips en meningen (Gemiddelde beoordeling: 4.9 Sterren)

Maarten (08-08-2015) 5 Sterren

Super leuke haven voor kinderen! Veel vermaak op en rond de haven. Vriendelijk personeel, goede voorzieningen. In het hoogseizoen is er een animatie team met leuke activiteiten. Nadeel: wij bleven veel langer liggen dan gepland...;)

Tamara (06-09-2011) 5 Sterren

Super jachthaven met veel leuke dingen voor de kids. Schoon sanitair, winkeltjes, recreatieteam, lekkere pizzeria en het strand binnen handbereik. Wij blijven in ieder geval nog een jaartje liggen! Heerlijk.

Rob & Carolien (17-07-2011) 5 Sterren

Mooie haven, prettige ligplaatsen. Sanitair mooi, ruim en schoon. Voor de kinderen leuke speeldingen en zwembad. Ook 's-avonds lekker eten mogelijk. Eén van de betere havens die we kennen.

Caro (04-01-2011) 5 Sterren

Deze haven was voor de kinderen het hoogtepunt van de vakantie: zwembad, speeltuin, discodansen, knutselprogramma etc. Ze wilden hier de hele week wel blijven. Het dorpje Makkum is nog wel een stuk lopen maar bij de haven is alles aanwezig: winkels, restaurants, entertainment. Sanitaire voorzieningen zijn prima en walstroom en douches zijn inclusief. Mogelijkheid om te wassen en te drogen.

Francis (23-08-2010) 5 Sterren

Mooie jachthaven voor ouders met kinderen. Onze kinderen hebben met veel plezier in ons bijbootje rondjes geroeid (je kunl nl. onder een soort bruggetje door, heeeel spannend). Wel een beetje ver van Makkum city, maar goed. Ook een uitgebreide supermarkt aanwezig, handig!

Jeroen (02-08-2010) 5 Sterren

Topper voor een gezin met jonge kinderen, ook bij slecht weer. Het zwembad wordt volgens mij wel gekoeld tot net boven nul maar daar hebben de kinderen geen last van.

A. Valckx (31-08-2009) 5 Sterren

Heerlijke jachthaven. Fijne en schone babykamer met badje en commode en douche voor kinderen. Schoon sanitair, buitenzwembad, strand, boulevard en winkels aanwezig. Overigens niet dichtbij Makkum centrum.

jakob (06-07-2009) 5 Sterren

Super jachthaven. wij lagen wel heel luxe met zwembad op paar meter afstand. maar ook de rest qua aanleg. nette paden, speelgelegenheden etc.

Martin (19-12-2007) 4 Sterren

Superhaven voor de kinderen, zeker in het hoogseizoen. Speeltoestellen in de haven en op de camping. Goed zandstrand vlakbij met boulevard, leuk animatieteam (er is elke dag wel iets leuks te doen), etc. Wij vonden het buitenzwembad wel redelijk koud voor onze jongste van 2 jaar.

Geef hier uw tip of mening

Sterren